domingo, outubro 01, 2006

Preparando para semana de trabalho...

(Na foto: eu, Aline e Hanna - festa do sábado)


Caros amigos,
Este fim de semana foi ótimo, adorei ter com amigos, tanto ontem no Belge como hoje na Cantina West. Sei que sou muito caseira e anti-social, mas sempre quando vejo amigos (especialmente brasileiros!) me sinto muito bem. Não sei se consigo me expressar (em lingua nenhuma) sempre tão bem que vcs poderiam ter a ideia do que estou falando ;) Também sou tímida, como vcs sabem.
Bom, amanhã é mais uma segunda-feira. Parece que vou ter muito trabalho na semana que vem, então me desculpem sumidas temporárias, tá?

Ahh, no Brasil tem tempos interessantes por causa das eleições. Vou tentar acompanhar na net.

Beijos e boa semana!

Rakkaat ystävät,
Tämä viikonloppu oli mahtava, oli ihanaa nähdä kavereita niin eilen Belgessä kuin tänään Cantina Westissäkin. Tiedän, että olen varsinainen kotikissa ja epäsosiaalisuuden huipentuma, mutta aina kun näen ystäviä (ennen kaikkea brasseja) tulee tosi hyvä fiilis. En varmaankaan osaa ilmaista itseäni (millään kielellä) niin hyvin, että saisitte käsityksen siitä, mistä puhun ja mitä tarkoitan ;) Kuten tiedätte, olen myös jokseenkin ujo.
No mutta, huomenna on taas kerran maanantai. Näyttää siltä, että ensi viikolla on paljon töitä, joten suokaa anteeksi hetkelliset hiljaiseloni, ok?

Ai niin, Brasiliassahan on mielenkiintoiset hetket vaalien merkeissä. Yritän seurata netistä asioiden kulkua.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Nenhum comentário: