domingo, outubro 15, 2006

Talouselämä 13/10/2006
Oi!

Ontem estava lendo as revistas de semana passada e encontrei publicidade de Select Travel em Talouselämä (uma revista de economia). Foi escrito o seguinte:

"Brasilian itäosassa sijaitseva Bahian osavaltio on vastakohtia täynnä. Siellä sijaitsevat kuhisevat miljoonakaupungit Rio de Janeiro ja Sao Paulo, mutta myös upeimmat rauhan tyyssijat."
(tradução informal...)--> "Bahia, situada no este do Brasil, é cheia de contrastes. Lá situam-se cidades grandes Rio de Janeiro e São Paulo, mas também lugares maravilhosos com muita paz"

Me digam, desde quando o Rio e Sampa fazem parte da Bahia?
E coisas parecidas se vêem muitos, vejam também o site de MTV3: http://www.mtv3.fi/matkailu/ulkomaat/matkakohteet.shtml/346739?Brasilia:

"Jericoacoarassa sijaitsevaa Jijocan rantaa kehutaan yhdeksi Cearán - ja jopa koko Brasilian - parhaista. Myös Lagoinhasissa, Canoa Quebradassa ja Icaraí da Amontadassa on kelpo rantoja. Hiekkarantaa pitkin Jericoacoarassa voi patikoida vaikkapa Pedra Furadalle, kolmen kilometrin päässä idässä sijaitsevalle suurelle kalliolle, tai vuokrata hevosen ja ratsastaa hevosella vesirajassa kuin elokuvissa ikään.
Myös läheinen, noin 10 000 asukkaan pikkukaupunki Itacare lumoaa rannoillaan."


O que estranhei aqui, é que se fala que Itacaré fica perto das praias de Ceará. Não acho que fica tão perto assim, pois tudo é relativo... E como os finlandeses não conhecem nada da Bahia, se pode escrever qualquer coisa.

Bom, também não conheço o mundo inteiro, nem Brasil inteiro...

Beijinhos, tenham um ótimo domingo!

(ps. desculpem, só reclamei de tudo neste final de semana ;))

Ja tosi lyhyesti vain suomeksi: Select Travelin mainos Talouselämässä kertoi, että Rio de Janeiro ja São Paulo sijaitsevat Bahian osavaltiossa - mistäköhän lähtien?

Maikkarin nettisivuilla on iät ja ajat ollut yllä olevan linkin juttu, jossa puhutaan Cearán rannoista ja sitten mainitaan, että Itacaré on läheinen kylä. Höpö höpö. Muistaakseni olen kyllä reklamoinut siitäkin, kuten myös tuosta Select Travelista.

Heh, varsinainen reklamointiviikonloppu :)

Nenhum comentário: